Πανόραμα Βιετνάμ


 


Με πτήσεις της Qatar Airways
Αναχωρήσεις: 18/07, 08/08, 12/09, 10/10 Από €1,845

Πτήσεις


DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME
18/07, 08/08, 12/09, 10/10 ΛΑΡΝΑΚΑ ΝΤΟΧΑ QATAR AIRWAYS QR 266 12:25 -16:25
18/07, 08/08, 12/09, 10/10 ΝΤΟΧΑ ΑΝΟΙ QATAR AIRWAYS QR 968 20:20 -07:25+
27/07, 17/08, 21/09, 19/10 ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ ΝΤΟΧΑ QATAR AIRWAYS QR 973 09:15 - 12:50
27/07, 17/08, 21/09, 19/10 ΝΤΟΧΑ ΛΑΡΝΑΚΑ QATAR AIRWAYS QR 269 15:35 - 19:45

Ξενοδοχεία


---

 

Από €1,845
ROOM TYPE DATES BASIS DOUBLE SINGLE TRIPLE CHILD (under 12)
Standard Room 18/07, 12/09, 10/10 Room Only 1845 2115 1845 1595
Standard Room 08/08 Room Only 1895 2165 1895 1645

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα –Ντόχα –Ανόι και Σαϊγκόν-Ντόχα-Λάρνακα.
 • Εσωτερικές πτήσεις Ανόι–Χουέ και Ντα Νάνγκ -Σαϊγκόν .
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Διαμονή 2 βράδια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στο Ανόι.
 • Διαμονή 1 βράδυ σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Χουέ.
 • Διαμονή 2 βράδια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Χοι Αν.
 • Διαμονή 3 βράδια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Σαϊγκόν.
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
 • Έξι (6) γεύματα ή δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Κρουαζιέρα με δείπνο στον ποταμό Σαϊγκόν.
 • Κρουαζιέρα στο αρχιπέλαγος Χα Λόνγκ με γεύμα από φρέσκα θαλασσινά.
 • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Παράσταση με μαριονέτες του νερού.
 • Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί.
 • Δικαιώματα εισόδων στους χώρους των επισκέψεων.
 • Έμπειρος ελληνόφωνος συνοδός/αρχηγός σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Έξοδα έκδοσης βίζας.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ποτά στα φαγητά.
 • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.


Η Βίζα για το Βιετνάμ εκδίδεται κατά την άφιξη σας στο Ανόι και πληρώνεται απευθείας με μετρητά και στοιχίζει περίπου $25. Θα πρέπει να μας στείλετε αντίγραφο του διαβατηρίου σας (με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες) 30 μέρες πριν την αναχώρηση σας. Τυχόν αύξηση στην τιμή έκδοσης βίζας επ


Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού 50 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.
 • Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.
 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

Σημειώσεις

1η-2η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΝΤΟΧΑ - ΑΝΟΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ το Ανόι, με ενδιάμεσο σταθμό. Διανυκτέρευση στο αεροπλάνο και άφιξη την επόμενη ημέρα. Μετά την διαδικασία εισόδου στη χώρα το Ανόι μας υποδέχεται με μοναδικό στυλ και χάρη. Η πόλη διατηρεί έντονα τα σημάδια της Γαλλικής αποικιοκρατίας και αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του Βορείου Βιετνάμ. Η γνωριμία μας με το Ανόι, την «ασημένια πόλη» με τις επτά λίμνες και τις δεκάδες παγόδες θα ξεκινήσει με επίσκεψη στο μουσείο Εθνολογίας με τα πλούσια εκθέματα, το Ναό της Λογοτεχνίας και τη πανέμορφη λίμνη Χοάμ Κιέμ με τη γραφική γέφυρα Huc και τα δρομάκια της παλιάς πόλης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα παράσταση με μαριονέτες του νερού. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΑΝΟΙ - ΧΑ ΛΟΝΓΚ - ΑΝΟΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγευτικό κόλπο Χα Λονγκ που είναι μοναδικός και αποτελεί ένα από τα φυσικά θαύματα του πλανήτη, όπου θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα με τα παραδοσιακά πλοιάρια. Ο κόλπος Χα Λόνγκ τελεί υπό την προστασία της ΟΥΝΕΣΚΟ και αποτελεί το όνειρο κάθε φυσιολάτρη με εκατοντάδες πανύψηλους και καταπράσινους βράχους σκορπισμένους στη θάλασσα, νησιά περίεργων σχημάτων που διαμορφώνουν αμέτρητες παρθένες παραλίες καθώς και εκπληκτικές σπηλιές. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα απολαύσετε το γεύμα σας με φρέσκα θαλασσινά. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Ανόι. Διανυκτέρευση. 

 

4η μέρα: ΑΝΟΙ - ΧΟΥΕ

Μετά το πρόγευμα ελεύθερος χρόνος στο Ανόι για ψώνια και ακολούθως θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση για την ιστορική πόλη Χουέ, που αποτέλεσε για αρκετά χρόνια την πρωτεύουσα της χώρας και είναι γεμάτη από μνήμες εκείνης της εποχής. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προσκαλούμε σε ένα «βασιλικό δείπνο». Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: ΧΟΥΕ - ΧΟΙ ΑΝ

Μετά το πρόγευμα θα αρχίσει η περιήγηση μας στην όμορφη αυτή πόλη. Μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε το Μαυσωλείο του πρώην βασιλιά Tu Duc και Minh Mang, την αυτοκρατορική Ακρόπολη, τη Παγόδα Thien Mu, τη μεγαλύτερη και παλαιότερη που είναι και το σύμβολο της πόλης. Αν ο χρόνος μας το επιτρέπει μπορούμε να επισκεφθούμε την αγορά Dong Ba. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μια από τις ωραιότερες διαδρομές του Βιετνάμ για θα φθάσουμε στη Χοι Αν. Καθοδόν θα σταματήσουμε στη πόλη Ντανάγκ για να επισκεφθούμε το σπουδαίο μουσείο Cham και τα «μαρμάρινα βουνά». Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.6η μέρα: ΧΟΙ ΑΝ

Μετά το πρόγευμα περιήγηση στους παραδοσιακούς δρόμους της πόλης, η οποία κατά τη διάρκεια του 16ου αιώνα υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Στη ξενάγηση μας θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων την κλειστή Ιαπωνική Γέφυρα, την παγόδα Ong, τον Κινέζικο ναό Fukienese που κτίστηκε το 1692 από τον κινέζο Phuoc Kien και θα τελειώσουμε με επίσκεψη σε ένα παραδοσιακό εργαστήρι μεταξιού. Το απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση και χαλάρωση στο ειδυλλιακό τοπίο του ξενοδοχείου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η μέρα: ΧΟΙ ΑΝ – ΝΤΑ ΝΑΝΓΚ - ΣΑΙΓΚΟΝ

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ντα Νάγκ για μια σύντομη πτήση με προορισμό την θρυλική Σαϊγκόν. Σήμερα έχει μετονομαστεί σε Χο Τσι Μινχ, όμως τα παλιά νεοκλασικά κτίσματα και η όμορφη ρυμοτομία της, αποπνέουν την προπολεμική της αίγλη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε κρουαζιέρα με δείπνο στον ποταμό Σαϊγκόν για να θαυμάσουμε την πόλη φωτισμένη. Διανυκτέρευση.


8η μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ – ΚΟΥ ΤΣΙ ΤΟΥΝΕΛΣ

Μετά το πρόγευμα θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας με επίσκεψη στα περίφημα και δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι που ήταν ολόκληρες πόλεις, όπου κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ αποτελούσαν τα κρησφύγετα των Βιετκόνγκ. Το απόγευμα θα συνεχίσουμε με ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε το Πολεμικό μουσείο με εκθέματα από τον πόλεμο του Βιετνάμ με τις ΗΠΑ, το Παλάτι, τον Καθεδρικό ναό της πόλης καθώς και το περίφημο κτίριο του Ταχυδρομείου-έργο του γνωστού Γάλλου αρχιτέκτονα Άιφελ. Τέλος θα επισκεφθούμε στην πολύβουη αγορά Ben Thanh. Δείπνο και διανυκτέρευση.


9η μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕΚΟΝΓΚ – ΣΑΙΓΚΟΝ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ για να απολαύσουμε μια υπέροχη εκδρομή, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον τρόπο ζωής των ντόπιων κατοίκων. Θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια κρουαζιέρα στον ποταμό Ben Tre. Κατά μήκος του ποταμού, θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων την οργιώδη τροπική βλάστηση, τις φυτείες ρυζιού και τροπικών φρούτων αλλά και τις δραστηριότητες των κατοίκων όπως ψάρεμα κ.α. Ακολούθως θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στα δρομάκια ενός παραδοσιακού χωριού και να γευτούμε υπέροχα τροπικά φρούτα και άλλες τοπικές λιχουδιές. Ακολούθως θα επιβιβαστούμε ξανά στο πλοιάριο για να επιστρέψουμε πίσω στο λεωφορείο. Επιστροφή στη Σαϊγκόν. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

10η μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ – ΝΤΟΧΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ

Νωρίς το πρωί αναχώρηση και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής για Λάρνακα, γεμάτοι συγκλονιστικές εικόνες από καταπράσινα τοπία, ποτάμια, ατέλειωτους ορυζώνες και από ένα λαό πράο και ευγενικό.