Πανόραμα Σερβίας


Ταξίδι στην Σερβία


Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών
Αναχωρήσεις: 05/07, 12/07, 19/07, 26/07, 02/08, 09/08, 16/08, 23/08 Από €749

Πτήσεις


DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME
05/07, 12/07, 19/07, 26/07, 02/08, 09/08, 16/08, 23/08 ΛΑΡΝΑΚΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΣΕΡΒΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ JU 507 04:10 - 05:45
12/07, 19/07, 26/07, 02/08, 09/08, 16/08, 23/08, 30/08 ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΕΡΒΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ JU 506 00:01 - 03:25

Ξενοδοχεία


---

 

Από €749
ROOM TYPE DATES BASIS DOUBLE SINGLE TRIPLE CHILD (under 12)
Standard Room 05/07, 12/07 Room Only 749 975 749 469
Standard Room 19/07, 26/07, 02/08, 23/08 Room Only 769 995 769 489
Standard Room 09/08, 16/08 Room Only 799 1025 799 519

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα–Βελιγράδι–Λάρνακα.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Διαμονή για 2 βράδια στη Σουμπότιτσα σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα καθημερινά.
 • Διαμονή για 2 βράδια στο Βελιγράδι σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα καθημερινά.
 • Διαμονή για 2 βράδια στο Ζλάτιμπορ σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα καθημερινά.
 • Επιπλέον πρόγευμα την ημέρα της άφιξης.
 • Πέντε (5) γεύματα ή δείπνα σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Δείπνο με Σέρβικη παραδοσιακή μουσική.
 • Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Είσοδος στη Φάρμα Αλόγων και βόλτα με άμαξες.
 • Δοκιμή κρασιών με τοπικά εδέσματα στο Οινοποιείο Ζβόνκο Μόγκνταν.
 • Είσοδος στο Δημαρχείο της Σουμπότιτσα.
 • Είσοδος στο μουσείο και μαυσωλείο στην Τόπολα.
 • Εισιτήριο για το τρένο Τσίρα.
 • Εισιτήριο εισόδου για την ξύλινη πόλη.
 • Έμπειρος ελληνόφωνος συνοδός-ξεναγός.
 • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται

 • Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων.
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά
 • Ποτά στα γεύματα
 • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού 50 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.
 • Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.
 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

Σημειώσεις

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και αναχώρηση για τη πόλη Σουμπότιτσα, το στολίδι της βόρειας Σερβίας με ενδιάμεση στάση για πρωινό και ξεκούραση. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα κάνουμε τον περίπατο μας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, όπου θα θαυμάσουμε τα Αρτ Νουβό κτίρια, το παλάτι Ράιχλ, τη Συναγωγή, το Δημοτικό Μουσείο και το Δημαρχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣΑ-ΚΤΗΜΑ ΚΕΛΕΜΠΙΓΙΑ-ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΒΟΝΚΟ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ-ΛΙΜΝΗ ΠΑΛΙΤΣ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη σε ένα από τους πιο γνωστούς και βραβευμένους σταύλους των Βαλκανίων. Στο κτήμα Κελέμπιγια, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη θα γνωρίσουμε την ιστορία των αλόγων της φυλής «Λιπιτσάνερ», όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια βόλτα με κάρο στο πανέμορφο πάρκο. Στο μουσείο που υπάρχει μέσα στο κτήμα θα θαυμάσουμε επίσης και τις διάφορες άμαξες. Σε περίπτωση που πεινάσετε σας συστήνουμε το μοσχαρίσιο γκούλας – τοπική σπεσιαλιτέ (προαιρετικό). Ακολούθως θα συνεχίσουμε στα βόρεια της πόλης στο Οινοποιείο του γνωστού Σέρβου τραγουδιστή Ζβόνκο Μπόγκνταν, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεναγηθούμε στις πολυτελής εγκαταστάσεις του και να γευτούμε τα υπέροχα κρασιά με την συνοδεία Οινολόγου. Το φημισμένο αυτό Οινοποιείο βρίσκεται στις όχθες τις λίμνης Πάλιτς, όπου μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη βόλτα και τον καφέ σας. Επιστροφή στη Σουμπότιτσα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣΑ–ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ–ΠΕΤΡΟΒΑΡΑΝΤΙΝ–ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρόγευμα και αποχαιρετούμε την όμορφη και γραφική Σουμπότιτσα με τελικό προορισμό το Βελιγράδι. Καθοδόν θα επισκεφθούμε την πόλη Νόβι Σαντ, όπου η Αυστροουγγρική επιρροή άφησε μεγάλη σφραγίδα στην αρχιτεκτονική της πόλης, καθώς και στην κουζίνα της περιοχής. Μια βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο, ανάμεσα στα αρχοντικά του 19ου αιώνα, το Δημαρχείο και την Καθολική εκκλησία θα το επιβεβαιώσει. Ανεβαίνοντας το Κάστρο Πετροβαράντιν με θέα το Δούναβη, θα δείτε την πόλη απλωμένη σε μια απέραντη πεδιάδα. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και ψώνια. Μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Νόβι Σαντ βρίσκεται και η κομψή κωμόπολης Σρέμσκι Κάρλοβτσι, όπου στο κέντρο της πόλης θα δούμε κτίρια πλούσιας αρχιτεκτονικής όπως το παλιό Πατριαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο κ.α. Συνεχίζουμε για το Βελιγράδι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε για τη ξενάγηση της πόλης. Θα περάσουμε από το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Προεδρικό Μέγαρο, την πλατεία της Δημοκρατίας, το Εθνικό Μουσείο, το Σέρβικο Πατριαρχείο και τη Μητρόπολη. Ακολούθως θα περάσουμε στο Νέο Βελιγράδι όπου θα δούμε τη μοντέρνα πλευρά της πόλης. Συνεχίζουμε για την Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Σάββα, το πάρκο Τόπσιντερ και την αριστοκρατική περιοχή Ντέντινιε. Η ξενάγηση μας συνεχίζεται με το Βελιγραδιώτικο φρούριο και το πάρκο Καλεμεγκντάν, το οποίο γειτονεύει με τον κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο «Κνεζ Μιχαήλοβα». Ελεύθερος χρόνος για φαγητό ή καφέ (προαιρετικά). Δείπνο και διανυκτέρευση. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε το ποτό σας στη μποέμικη συνοικία της πόλης, την ξακουστή Σκαντάρλια.

5η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΤΟΠΟΛΑ - ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την νοτιοδυτική Σερβία. Πρώτη μας στάση είναι η Τόπολα, κέντρο της επαναστατημένης Σερβίας του 19ου αιώνα. Επίσκεψη στο μουσείο του Βασιλιά Πέτρου Α’ Καραγιώργεβιτς και στην εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου με το μαυσωλείο της Βασιλικής οικογένειας. Τελικός προορισμός μας είναι το φημισμένο τουριστικό θέρετρο της Σερβίας, το βουνό Ζλάτιμπορ που πολλοί το παρομοιάζουν με το Σαιν Μόριτζ της Ελβετίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ - ΜΟΚΡΑ ΓΚΟΡΑ - ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΣΙΡΑ - ΞΥΛΙΝΗ ΠΟΛΗ - ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη περιοχή Μόκρα Γκόρα στα σύνορα Σερβίας-Βοσνίας όπου θα απολαύσουμε μια διαδρομή εξαιρετικής ομορφιάς με το παραδοσιακό τρένο «Τσίρα». Συνεχίζουμε για το μικρό παραμυθένιο ξύλινο χωριό που δημιουργήθηκε από την φαντασία του διάσημου σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα. Μέσα στο χωριό θα βρείτε πλατεία, εκκλησία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία με παραδοσιακές σπεσιαλιτέ φτιαγμένες με βιολογικά υλικά. Νωρίς το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Ζλάτιμπορ όπου σας προτείνουμε μια επίσκεψη στη λαϊκή αγορά με αλλαντικά της περιοχής, τυριά, φρούτα αλλά και τα τοπικά σουβενίρ. Δείπνο στο ξενοδοχείο με Σέρβικη παραδοσιακή μουσική. Διανυκτέρευση.

7η-8η μέρα: ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΛΑΡΝΑΚΑ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το Σέρβικο Άγιο Όρος. Περνώντας μέσα από το φαράγγι του ποταμού Ζάπαντνα Μόραβα όπου βρίσκονται πολλά μεσαιωνικά μοναστήρια, θα επισκεφθούμε την Μονή Μπλαγοβεστένιε. Συνεχίζουμε για το Βελιγράδι με ενδιάμεσο σταθμό για καφέ. Άφιξη και μεταφορά σε μεγάλο εμπορικό κέντρο για ψώνια και δείπνο (προαιρετικό). Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα τα χαράματα της 8ης μέρας.